Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Tervezz velünk!

A PKK Pályatervezési Iroda ezen az oldalon információkat és szolgáltatásokat kínál a továbbtanulás előtt álló középiskolásoknak, a középiskolások szüleinek és tanárainak és az egyetemünk hallgatóinak. Célunk, hogy akár önállóan, akár a mi támogatásunkkal sikeresen gondolják végig a jövőre vonatkozó terveiket, vagy az életpálya tervezés döntési pontjait.

Középiskolásoknak lehetőséget kínálunk arra, hogy közelebbről megismerjék az egyetemisták mindennapjait, illetve, hogy a középiskolás évek alatt tudatosan tervezzék az életpályájukat. A szülők számára olyan információkat gyűjtöttünk egybe, amely abban nyújt iránymutatást, hogy hogyan tudják a középiskolás évek alatt végig kísérni a gyermekük jövőtervezését.


Az egyetemünk hallgatói számára a választott pályára való önismereti felkészülésben nyújtunk támogatást. Az is lehet, hogy időközben kiderül a választott szakról, hogy mégsem volt jó döntés, akkor a váltás lehetőségeit is segítünk végiggondolni.


A pedagógusoknak olyan információkat és szolgáltatásokat ajánlunk, amely abban a pedagógiai munkában nyújt segítséget, amely a diákjaik pályaorientációjára irányul.
A Pályaorientációs on-line tanácsadás az egyéni jellemzőkhöz illesztve segíti a jövőtervezést. Egy rövid bemutató filmmel segítjük a tájékozódást a Tervezz velünk honlapon.


< Vissza