Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Nyílt napon a Pályatervezési Iroda

Az Egri Campus nyílt napján a Pályatervezési Iroda munkatársai a továbbtanulási döntésben nyújtottak segítséget az Eszterházy Károly Egyetemre érkező érdeklődőknek.

A Pályatervezési iroda pályaorientációs játékait és digitális fejlesztéseit sokan vették igénybe, így a végzős diákoknak általában már határozott elképzelésük van, milyen képzési területen szeretnének továbbtanulni.

A Pályatervezési Iroda minden évben újítássokkal áll elő, az idei évtől a mobileszközökre optimalizált Tervezz Velünk weboldal teszi lehetővé, hogy saját okos eszközeiken is tudjanak tájékozódni a diákok egyetemünk szakjai és a megszerzett végzettséggel betölthető munkakörök felől.

A nyílt napon a „Légy a hallgatótársam!" elnevezésű programról is tájékoztattuk az érdeklődőket. Idén már több középiskolás kipróbálta, hogy milyen Eszterházysnak lenni. Két napig az egyetemünk hallgatói mutatják be az egyetemi életet a középiskolásoknak, együtt ülnek be előadásokra, mennek hallgatói rendezvényekre, ebédelnek a Leányka Bisztróban és beszélgetnek a megismerni kívánt szakról. Dr. Czövek Andrea és Dr. Fazakas Ida munkáját Szandi Veronika és Zachár Emese hallgatók segítették.


< Vissza