Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Első online nyílt nap az egyetemen

Pályaorientáció az Eszterházy Károly Egyetem online szervezett nyílt napján

Bár sokáig úgy reméltük, hogy a hagyományos formában tartjuk meg a nyílt napot, a vírushelyzet ezt nem tette lehetővé. A nyílt napot megelőző időszakban felkészültünk az online pályaorientációs órákra is a szeminárium keretében. Megismertettük a hallgatókkal a https://tervezzvelunk.uni-eszterhazy.hu weboldal pályaorientációs játékait, feladatait, valamint kialakítottuk egy pontos forgatókönyvet az online nyílt napra játékok segítségével és technikai megoldásokkal.

A nyílt napon összegyűltünk a pályaorientációs programban részt vevő hallgatókkal a Líceum 206-os termében, ahol több kisebb munkaállomást alakítottunk ki. A hallgatók, a tanárok segítségével csoportokban tartották a beszélgetéseket, az órákat a résztvevők számára.
Az eseményt élő adásban is közvetítettük, ahol meghívtuk az érdeklődőket, hogy vegyenek részt az órákon. A közvetítés felvételeit itt nézheted meg.

Nagy izgalommal vártuk az eseményt. A lelkesedés, felkészülés meghozta a sikert. Az újdonság és a technikai problémák ellenére sikeres beszélgetések zajlottak.

A pályaorientációs Teams-linkek természetesen a nyílt nap után már nem élnek, ugyanakkor a hallgatók elérhetők az érdeklődők számára, ahol lehet tőlünk kérdezni.


< Vissza