Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Elismerések a Magyar Tudomány Ünnepén

Az MTA Miskolci Területi Bizottsága a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából tudományos eredményeik és az MTA-MAB keretében végzett munkájuk elismeréseként több oktatónkat is elismerésben részesítette.

Kitüntető Tudományos Díj a kiemelkedő tudományos eredményért és a MAB keretében végzett munka elismeréseként adományozható. Kitüntető Tudományos Díjjal díjazták Vojtkó Andrást, az Eszterházy Károly Egyetem főiskolai tanárát.

Tudományos Díjban azok a fiatal kutatók részesülhetnek, akik 40 év alattiak, PhD. fokozattal rendelkeznek és a régióban fejtik ki tudományos tevékenységüket.

A Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottsága a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából eddigi kiemelkedő kutatómunkája elismeréseként a Közgazdaságtudományi Szakbizottság javaslata alapján Csugány Juliannát MAB-Eszterházy Károly Egyetem Tudományos Díjban részesítte. A Történettudományi és Néprajzi Szakbizottság javaslata alapján Bajnok Dánielt MAB – Eszterházy Károly Egyetem Tudományos Díjjal tüntette ki. A Pszichológiai Szakbizottság javaslata alapján Bogárdi Tünde MAB-Mérei Ferenc Tudományos Díjat vehetett át.


 Az elismerésekhez szívből gratulálunk, további eredményes munkát kívánunk!


 

 

 

 

 


< Vissza